handlettering
& grafisch ontwerp

alles om jouw woorden tot leven te brengen

28756C25-8676-4245-92C3-636C59E7B0F7.jpe
Jouw woorden, mijn letters
Welkomsbord huwelijk.JPG

Wil jij graag ergens je eigen woorden of tekst plaatsen? Dan ben je bij lettersenzo aan het juiste adres! 

Dit kan gaan van persoonlijke kaartjes of gepersonaliseerde uitnodigingen tot een menu op een krijtbord of een leuke boodschap op een tas of fles. Kortom, ik kan me uitleven op alles waarop geschreven kan worden.

 

Verder werk ik ook digitaal als grafisch ontwerpster, dus als er met grote oplages gewerkt moet worden, kan dat ook! Zo zorg ik voor geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, bedankingskaartjes, posters, flyers,...

Geef je cadeautje, feest, uitnodiging of interieur een persoonlijke toets met handgeschreven woorden!

Mijn passie, jouw nieuwe hobby

Wil je graag zelf leren handletteren en weet je niet goed hoe te beginnen? Neem dan deel aan de handlettering workshop! Aan de hand van verschillende thema's creëer ik samen met jou en anderen een creatief moment!

Ik leer je alle stappen van het handletteren, geef tips over materialen en geef persoonlijke feedback op jouw eigen projectje. 

Jouw bedrijf, ons project
Le Pain Quotidien - krijtbord 1.JPG

Geef je bedrijf een persoonlijke toets met handgeschreven woorden! Zo kan ik je helpen bij het ontwerpen en schrijven van menu's op krijtborden en het schrijven of schilderen van woorden en simpele illustraties op een raam of muur. 

Wil je liever samen met je team zelf leren handletteren? Dan kan ook een teambuilding workshop op maat worden georganiseerd.

 

Verder werk ik ook digitaal als grafisch ontwerpster, dus als er met grote oplages gewerkt moet worden, kan dat ook. Zo zorg ik voor posters, flyers en uitnodigingen voor evenementen. Daarnaast ontwerp ik ook logo's en eenvoudige en makkelijk zelf te onderhouden websites. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte.