top of page

za 14 dec

|

Seda's Bloemenatelier

Workshop handlettering · feestdagen

Leer samen met mij en andere creatievelingen zelf je kerst- en nieuwjaarskaartjes maken. Zo geef je iets persoonlijks, wat op zich al een mooi cadeautje is.

Helaas, deze workshop is volzet!
Bekijk andere workshops
Workshop handlettering · feestdagen
Workshop handlettering · feestdagen

Tijd en locatie

14 dec 2019, 09:30 – 12:30

Seda's Bloemenatelier, Overleiestraat 42, 8500 Kortrijk, Belgium

Over de workshop

Kerstkaarten Naast een leuke tekst op een kaartje te zetten, gaan we ook aan de slag met een witte pen op zwart- en kraftpapier. 

Cadeautags Leer je cadeautjes te personaliseren met een (naam)tag aan je verpakking. Die zullen er leuk uitzien onder de kerstboom! 

Lettertypes en composities  Leer verschillende lettertypes en hoe je die makkelijk kan aanpassen om binnen het thema te passen. Samen gaan we ook dieper in op composities; hoe je bijvoorbeeld het best tekst in een simpele tekening kan zetten.

Met een hapje en drankje maken we er een gezellige handletteringvoormiddag van! 

Heb je de basis handlettering workshop al gevolgd? Dan sta jij al een stapje verder, maar kan je zeker nog nieuwe dingen leren specifiek voor de feestdagen. Bovendien krijg je nog eens €5 korting! Stuur mij gewoon even een mailtje om je kortingscode te bemachtigen.

Tickets

  • Handlettering workshop

    Wat is inbegrepen? - hapje en drankje - kwalitatief materiaal t.w.v. €15 - lettersenzo boekje met lettertypes en inspiratie

    € 50,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel deze workshop

bottom of page