top of page
Foto Febe.png
ik ben febe

hi

Zinnen, woorden, letters. Ik heb er altijd al van gehouden. Als het niet al zingend was, dan was het in de vele voordrachtlessen. En was het niet in die lessen, dan schreef ik ze neer. Van kleins af ben ik bezig met dingen creëren, dus dan kwam het ook niet als verrassing wanneer ik besloot er mijn (bij)beroep van te maken.

 

Het is altijd even zoeken naar wat je het meest ligt. Toen lettersenzo werd opgestart, was het de bedoeling om gewoon creatief bezig te zijn. Er was geen eenduidig plan en geen eenduidige dienst of product. In het begin is het ook niet makkelijk om zomaar nee te zeggen wanneer iemand met een verzoek komt. Maar nu er tijd is geweest om verschillende dingen uit te proberen en telkens uit een comfortzone te stappen, begint de creativiteit steeds meer vorm te krijgen. 

 

Creativiteit kan zich op verschillende manieren uiten, maar de richting die lettersenzo nu op gaat, is het geven van die personal touch aan iets. Iets dat je niet altijd kant-en-klaar kan kopen, maar iets waarvan je denkt "dat is nu eens iets voor mij, of net voor die ander". Dat kunnen cadeautjes zijn, maar ook andere dingen om een speciaal moment voor jou nog persoonlijker te maken.

 

Laten we samen, oud of jong, creatief het leven vieren. 

Ik ben er even tussenuit! Je kan je bestelling plaatsen, maar die zal pas na 26/07 verwerkt worden. 

bottom of page