hi, ik ben febe

Zinnen, woorden, letters. Ik heb er altijd al van gehouden. Als het niet al zingend was, dan was het in de vele voordrachtlessen. En was het niet in die lessen, dan schreef ik ze neer. Van kleins af ben ik bezig met dingen creëren, dus dan kwam het ook niet als verrassing wanneer ik besloot er mijn (bij)beroep van te maken.

 

Het handletteren is begonnen toen ik voor een cadeautje een leuk, passend gedichtje had geschreven. Ik wou er een persoonlijke toets aan geven, en wat is persoonlijker dan handgeschreven woorden? Dus, al scrollend op Pinterest deed ik inspiratie op en begon eraan. Dat was het begin van dit grote avontuur.  

 

Wanneer ik nu een zin zie staan, probeer ik de woorden in me op te nemen en de essentie eruit te halen. Op die manier probeer ik visueel de woorden tevoorschijn te toveren. Het moment dat iets afgewerkt is en er goed uitziet, geeft me dat zó ontzettend veel voldoening. Wanneer ik ergens binnenkom en ik mooie letters zie staan, maakt me dat oprecht blij. En het is net dát gevoel dat ik met jou wil delen.

mijn eerste kaartje