workshops

Handlettering

Op locatie

In de workshop agenda vind je alle workshops die door mij worden georganiseerd. Ik kies telkens een gezellige locatie waar we creatief aan de slag kunnen en die ons lekker verwennen met een hapje en drankje.

Bij jou thuis

Heb je liever een workshop bij jou thuis samen met vrienden en familie? Dat kan ook! Als gastheer of -vrouw zorg je voor de deelnemers (min. 6, max. 10 deelnemers) en een hapje & drankje. In ruil volg je de workshop gratis mee. 

Voor kinderen

Wil jouw creatieve zoon of dochter ook leren handletteren? Dan heb ik goed nieuws, want dat kan vanaf nu! Een namiddagje onder vriendjes of vriendinnetjes, een verjaardagsfeestje, in de klas, ... Noem maar op! Neem even contact met mij op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Op maat

Organiseer je een vrijgezellenfeestje, familiefeestje of zoek je een leuke teambuildingsactiviteit? Dan kan samen leren handletteren zeker ook een optie zijn! 

 

Neem contact op met mij en dan bespreken we samen wat jij precies wil.

Patroon lettersenzo.png
 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Momenteel zijn er nog geen workshops gepland.

 

Wil je toch graag leren handletteren en kan je genoeg mensen in je omgeving vinden die dit ook willen? Dan kan je me altijd bij je thuis uitnodigen. Voor meer info, mag je me altijd een mailtje sturen.