top of page
workshops

Handlettering

Op locatie

In de workshop agenda vind je alle workshops die door mij worden georganiseerd. Ik kies telkens een gezellige locatie waar we creatief aan de slag kunnen en die ons lekker verwennen met een hapje en drankje.

Bij jou thuis

Heb je liever een workshop bij jou thuis samen met vrienden en familie? Dat kan ook! Als gastheer of -vrouw zorg je voor de deelnemers (min. 6, max. 10 deelnemers) en een hapje & drankje. In ruil volg je de workshop gratis mee. 

Voor kinderen

Wil jouw creatieve zoon of dochter ook leren handletteren? Dan heb ik goed nieuws, want dat kan vanaf nu! Een namiddagje onder vriendjes of vriendinnetjes, een verjaardagsfeestje, in de klas, ... Noem maar op! Neem even contact met mij op en samen bekijken we de mogelijkheden.

Op maat

Organiseer je een vrijgezellenfeestje, familiefeestje of zoek je een leuke teambuildingsactiviteit? Dan kan samen leren handletteren zeker ook een optie zijn! 

 

Neem contact op met mij en dan bespreken we samen wat jij precies wil.

Online workshop

Omdat het niet altijd zo praktisch is om op locatie een workshop te volgen, kan je voor de feestdagen ook een online workshop volgen via youtube filmpjes. Wanneer je op de webshop de handletterbox bestelt, krijg je al het nodige materiaal opgestuurd en krijg je toegang tot de filmpjes. 

Patroon lettersenzo.png
Workshop agenda
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

 

Passen de data niet en wil je toch graag de workshop meevolgen?  Als  je genoeg mensen (min. 6) in je omgeving vindt die dit ook willen, dan kan je me altijd bij je thuis uitnodigen. Voor meer info, mag je me altijd een mailtje sturen.

bottom of page